Kazetna vrcaljka za 10 LR okvira / 8 AŽ okvira

16000.00 kn

Kazetna vrcaljka u cijelosti od nehrđajučeg čelika za prehrambene namjene. Kazete su izrađene od elektrozavarene mreže (svako križanje žice je zavareno) debljine 3 mm čime je osigurana velika čvrstoća.

Izrazito robusna i masivna konstrukcija, ukupna masa vrcaljke oko 80 kg. Promjer plašta vrcaljke je 96 cm, a njegova visina je 75 cm.

Motor je s donje strane vrcaljke što omogućava punjenje i pražnjenje vrcaljke s obje strane (podizanje oba pleksiglas poklopca), spušteno težište vrcaljke zbog čega je izrazito stabilna i olakšano je čišćenje vrcaljke.

Prijenos snage je putem pužnog reduktora. Motor je povezan na frekventni regulator koji koristi monofaznu struju tako da nije potrebno imati trofazni priključak za ovu vrcaljku. Frekventni regulator se nalazi na zasebnom postolju koji se može postaviti na udaljenosti do 2 metra od vrcaljke.

Osovina koša je izrađena od šipke debljine 25 mm, a kompletan koš je napravljen na način da se lako održava visoka higijena jer nema zazora koji bi bi bili teže dostupni za čišćenje.

Instalirane dvije inox slavine za med od inoxa debljine 4 mm s prehrambenom brtvom koja ne može ispadati van prilikom korištenja.

Prema narudžbi se mogu napraviti vrcaljke i drugačijih karakteristika, za drugu vrstu okvira i drugačijeg kapaciteta (mogućnost izrade duplih kazeta).

Vrcaljke nisu na zalihi i rade se po narudžbi.